Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesi'nde su kuyusu açma çalışması sırasında yaşanan toprak kaymasında kuyuya düşerek toprak altında kalan işçilerden Mehmet Yalın, polis ve itfaiye ve Cankur ekibinin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından kurtarıldı.
Ekiplerin 7 saatlik arama çalışmaları sonucu Mehmet Köstekçi'nin ise cansız bedenine ulaşıldı.
Sabah’tan Ziya Ramoğlu’nun haberine göre, işçilerin arkadaşı Hakan Acar, olay yerine gelerek yaptığı açıklamada, ''İkisi de arkadaşımız. Başka yerlere de çalışıyorlarmış. Haftada iki kez burayı temizlemeye geliyorlar. Evin önünde bir kuyu açmışlar. 7-8 metre derinliğinde. Bir arkadaşımızı çıkardılar. Diğer arkadaşımız hala toprak altında ama sesi geliyormuş" diye konuştu.
Olay, Sarıçam ilçesi Suluca Mahallesi'nde meydana geldi. Sera sulamak için yapılan su kuyusu çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. O sırada kuyu içinde bulunan Mehmet Yalın ve Mehmet Köstekçi göçük altında kaldı.