Adana ve Mersin'in bitmek tükenmek bilmeyen rekabeti Ana Konteynır Limanına da yansıdı. Ömer Çelik'in Adana'ya müjdesine Mersin BŞB Başkanı Vahap Seçer tepki gösterdi.
Seçer, "AK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Ana Konteyner Limanı’nın tahsisinin onaylandığını ifade etmiştir.
Mersin’de yapılması planlanan ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı’nda da yer alan Ana Konteyner Limanı Projesi iptal mi edilmiştir?
Yıllardır Mersinlilerin beklediği bu projeyle ilgili olarak, yetkilileri açıklama yapmaya davet ediyorum.
Biz Mersinliler, Mersin'e sahip çıkacağız ve Mersin'in hakkı olan bu yatırımı Mersin'e kazandırmak için her türlü mücadeleyi vereceğiz." açıklamasını yaptı.
HALİL AVCI: HERŞEY Mİ MERSİN'E?
Seçer'in bu sözlerine Adana'dan yolun tepkiler yükseldi. Bunlardan bir de Adana'nın tanınmış isimlerinden müteahhit Halil Avcı'ya aitti.
Avcı, Seçer'in sosyal medya paylaşımına "Sevgili Başkan, çalışmalarınız sempati ile takip eden birisi olarak bu mesajınız karşısında sorma ihtiyacı duydum. Adana’ya yapılmasına karşı çıkmak yerine, Mersin’e de yapılması için tüm Çukurovalılar olarak gayret sarf etsek nasıl olur? Bütün herşey mi Mersine?" yanıtını verdi.