Erkan Baş ve Maçoğlu Adana İncirlik’te

GÜNCEL - 08-10-2023 20:12


TİP Hatay milletvekili Can Atalay’ın Tutukluluğu protesto etmek amacıyla bir yürüyüş başlatan TİP Genel Başkanı Erkan Baş, yürüyüşün sekizinci gününde bu akşam Adana İncirlik’te mola verdi. 

Baş, “İncirlik Amerikan Üssü bu ülkeye vurulmuş bir prangadır, NATO üyeliği bu ülkeye vurulmuş bir prangadır. Yoksul emekçi halkımızla, bölgemizin ilericileriyle, anti-emperyalistleriyle birlikte; ülkemiz için, bölgemiz için, hepimiz için özgürlüğü kazanacağız!“ dedi. 

Bu arada Tunceli Belediye başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu da Erkan Baş’a uzun yürüyüşünde eşlik ediyor. Maçoğlu, “Halkın iradesiyle seçilmiş milletvekili Can Atalay'a özgürlük için yürüyen TİP ile dayanışmamız devam edecek.” açıklamasında bulundu.

Günün Diğer Haberleri