ADANA'da evden çıktıktan sonra buluşup kaçan, ailelerine de sosyal medya üzerinden 'Peşimizi bırakın' mesajı atan Selin Yezdanur S. (16) ve Nazmiye Ç.'den (17) haber alınamıyor. Kızı ve yeğeninin hayatından endişe eden Rukiye Ç., endişe içerisinde olduklarını bir an önce bulunmalarını istedi.
Adana’da yaşayan ve açık lisede okuyup bir firmada çalışan Nazmiye Ç., geçen cumartesi günü merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’ndeki evinden gece saatlerinde ayrıldı. Aynı evin alt katında oturan ve yine açık lisede okuyup bir kebapçıda çalışan kuzeni Selin Yezdanur S. de bir gün sonra sabah saatlerinde ‘İşe gidiyorum’ diyerek evden çıktı. 2 kuzen iddiaya göre bir daha eve hiç dönmedi.
Ancak, DHA'nın haberine göre 17 ve 16 yaşlarındaki kuzenler, Çukurova ilçesindeki bir parkta bulundu. Kaçtıktan sonra "Artık kendi ayaklarımızın üstünde duracağız." şeklinde mesajlar atan kızlar ailelerine teslim edildi.