FLAŞ HABER.. İlk Kez Konuştu!

GÜNCEL - 12-04-2023 10:10


CHP Adana milletvekili ve 28. Dönem beşinci sıra milletvekili adayı Ayhan Barut, hem CHP listesine hem de seçim sonuçlarına ilişkin editörümüz Ali Pekmezci’ye konuştu. 

2018 seçimlerinde olduğu gibi bu seçimde de CHP’de sıralamanın bir önem arz etmediğini vurgulayan Barut, “Bu bana verilen önemli bir görevdir. Lokomotif olma sorumluluğunun üzerime yüklendiğinin farkındayım.” dedi.

TBMM çatısı altında 5 yıl boyunca önemli çalışmalara imza atan CHP’li Barut şöyle devam etti:

“Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve partimizin yetkili kurulları CHP’yi iktidara yürüyecek bir listeler dizisi oluşturdu. Türkiye geneline böyle bakıyorum. Amaç olabildiğince daha fazla milletvekili çıkartmak. Bu noktada bana yüklenen sorumluluk lokomotif olma görevidir. Bu bir öngörü, kendinden emin olma ve güven meselesidir. 14 Mayıs günü benim nezdinde listede benden sonra yer alan arkadaşlarımızın da meclise girmesi amacına yöneliktir. CHP Adana’da uzak ara birinci parti olacak ve büyük bir seçim başarısına imza atacaktır. 

Geleceğin mutlu, huzurlu, adil ve refah dolu Türkiye’sini halkımızla hep birlikte kuracağız.”

Günün Diğer Haberleri