Güçlendirilen Balcalı Hasta Kabul Ediyor

SAĞLIK - 10-05-2024 15:05


Güçlendirme çalışmaları tamamlanıp tüm iç mimari düzenlemelerinin Mayıs ayı sonunda bitirilmesi planlanan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Poliklinik bloğunun bir bölümün taşınma işlemleri sona erdi ve güçlendirilen poliklinik binasında hasta kabulüne Nisan sonu itibariyle başlandı.

Balcalı Hastanesi’ni ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, içerisinde tüm hastane yapılarını besleyen havalandırma mekanik, santral ve elektrik sistemlerinin demontaj edildiği ve inşaat kırım işlerinin yapıldığı B blok güçlendirme yapım işi çalışmalarını yerinde denetledi.

Prof. Dr. Tuncel: “Hastalarımıza En Güvenli Ortamları Sağlamak İçin Tüm Gücümüzle Çalışıyoruz”

Balcalı Hastanesi Poliklinik bloğunun bir bölümün taşınma işlemlerinin sona ermesiyle Nisan sonu itibariyle hasta kabulüne başlandığını ifade eden Prof. Dr. Tuncel, tüm iç mimari düzenlemelerinin Mayıs ayı sonunda bitirilmesinin hedeflendiğini bildirdi.

Tüm alanlarda uzman ve deneyimli kadroyla hastalarının yanında olduklarını vurgulayan Prof. Dr. Tuncel, “Hastalarımızın bizim başımızın tacı; onların sağlığı ve konforu bizim önceliğimiz. Hastalarımıza en güvenli ortamları sağlamak için üniversitemiz tüm gücü ile çalışıyor.” dedi.

Günün Diğer Haberleri