İzaha Muhtaç Bir Yangın!

GÜNCEL - 20-12-2023 07:49


Herhangi bir sağlık hizmeti verilmeyen ve boş binalardan ibaret olan Adana Devlet Hastanesi (eski Numune) 5 saat süren yangında büyük hasar gördü.

Kontrol altına alınan ve soğutma çalışmaları tamamlanan yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor. Tek teselli bina kullanılmadığı için can kaybı ya da yaralının olmaması. 

Atıl vaziyette olmasına karşın Adana'nın en önemli lokasyonda bulunan eski hastanenin arızası oldukça kıymetli. Bu nedenle yangına ilişkin hem de en yetkili ağızlardan ayrıntılı bir açıklama bekleniyor.

Bir başka iddia da binada 6 Şubat depremleri nedeniyle bölgeye gönderilen ilaçların yer alması. Yüklü miktarda ilaç atıl durumundaki hastanede tutuluyordu.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yangının çıkış sebebini öğrenmek amacıyla elektrik mühendislerini görevlendirdi.

 

Günün Diğer Haberleri