Muhammed Aksoy, Güney Mahallelerinde

YEREL - 25-03-2023 09:26


Adana’nın genç siyasetçilerinden, AK Parti Gençlik Kolları Eski MKYK Üyesi, Eski Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti 27. Dönem Milletvekili 7. Sıra Adayı Muhammed AKSOY, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için teşkilat ziyaretlerine son sürat devam ediyor.

Bilindiği üzere 16 Mart tarihinde 28. Dönem Milletvekilliği için Aday Adaylığı müracaatında bulunan Muhammed AKSOY, 27. Dönemde 7. sıradan aday olarak gösterilmişti. Bir önceki seçimde özellikle Adana’nın Güney bölgelerinde çok ciddi çalışmalar yaparak hem vatandaşların hem de AK Parti Genel Merkezinin dikkatini çekerek başarılı bir seçim süreci yönetmişti.

2018 yılında yapılan seçimlerde özellikle Seyhan ilçesinde Barbaros,  Gülbahçesi, Dağlıoğlu, Ova, Uçak, Onur, Yenibey, Şakirpaşa, Havuzlubahçe, Bey, Hürriyet Mahallesi, Yüreğir ilçesinde Şehit Erkut Akbay, Anadolu, Çamlıbel, 19 Mayıs, Yenidoğan Mahallesi gibi seçim sürecinin çetin geçtiği bölgelerde yapmış olduğu çalışmalarla ve açmış olduğu seçim ofisleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Gittiği her bölgede miting havasında çalışmalar yürüten AKSOY, 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri içinde iddialı bir aday olduğunu göstermiştir.

Seyhan ve Yüreğir ilçelerinin haricinde Aladağ, Ceyhan, Çukurova, Feke, İmamoğlu, Karaisalı, Karataş, Kozan, Pozantı, Saimbeyli, Sarıçam, Tufanbeyli, Yumurtalık ilçelerindeki çalışmalarıyla da dikkatleri üzerine çeken AKSOY, 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi için fazlasıyla antrenmanlı olduğunu son günlerde yapmış olduğu ziyaretlerle de göstermiş oldu. 

Muhammed AKSOY, ziyaretlerinde yapmış olduğu bir konuşmasında; “ 15 kişilik aday listesinde ismimin olup-olmamasının yapacağımız çalışmalara olumsuz yönde etkisinin olmayacağını bilmenizi istiyorum.” dedi. 
 

Muhammed AKSOY kimdir?

1987 yılında Adana'nın Seyhan ilçesinde doğdu. 2011 yılında Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü okudu. Sonrasında ise İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü de bitirmiştir.

     Tekstil Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren Aile şirketleri bulunan AKSOY, aynı zamanda sıvı ve toz grubu gübre üretimiyle başarılı bir İş Adamı olarak çalışma hayatına devam etmektedir.

2005 yılında AK Parti Gençlik Kolları Seyhan İlçe Başkanlığı’nda Mahalle Temsilciliği, 2006-2009 yılları arası AK Parti Gençlik Kolları Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2009-2012 yılları arası AK Parti Gençlik Kolları Adana İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı yaptı.

     2012-2015 yılları arasında AK Parti Gençlik Kolları Seyhan İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 2014 yılında yapılan Yerel Seçimlerde seçildiği Seyhan Belediyesi Meclis üyeliği görevinden 27. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı sürecinden dolayı istifa etmiştir. 2015 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliğine seçilmiştir. MKYK Üyeliği süresince Doğu ve Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü görevini yürüten AKSOY, bu süre zarfında 23 ilde 200’den fazla ilçenin koordinasyonu ve teşkilat çalışmalarını yürütmüştür. 27. Dönem Milletvekilliği seçiminde ise 7.sıradan Aday olarak partisine hizmet etmiştir.

Günün Diğer Haberleri