Para İadesi TC'si 0,2,4,6,8 İle Bitenlere Yapılıyor! Toplam 6 Bin TL Ödenecek!

Bankalardan yeni kampanya haberleri geliyor. Şimdi de ING Bank'ın TC kimlik numarasına göre yapacağı 6000 TL ödeme konuşuluyor.

EKONOMİ - 30-04-2024 22:19

ING Bank, müşterilerine özel başlattığı yeni bir kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Banka, yeni ve mevcut müşterilerine toplamda 6 bin TL'ye varan nakit iade fırsatı sunuyor. İşte, ING Bank'ın bu cömert kampanyasının detayları...

{#news-11902}

Kampanyanın Şartları Neler?

ING Bank, Turuncu Ekstra programı kapsamında bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya, ING Mobil üzerinden Nisan ayında ilk kez ING'li olan müşterilere ve Turuncu Ekstra programına kayıtlı olan mevcut müşterilere açık. Katılımcılar, Turuncu Ekstra Banka Kartları ile yapacakları harcamalardan %20'ye varan nakit iadesi kazanacaklar.

Nasıl Faydalanabilirsiniz?

Kampanyadan faydalanabilmek için müşterilerin, ING Mobil uygulaması üzerinden Turuncu Ekstra programına kaydolmaları ve bu programa ait banka kartını kullanmaları gerekiyor. Müşteriler, kampanya süresince ayda 2 bin TL olmak üzere, toplamda en fazla 6 bin TL iade alabilecekler.

 Eğer 20 Nisan’dan sonra ING’li olan müşteriler varsa, ilk harcama dönemi Mayıs ayında başlayacak ve iadeleri Haziran ayında hesaplarına yatırılacak. Fiziksel ve online POS harcamaları kampanya kapsamında iken, fatura, vergi ve diğer kurum ödemeleri kampanya dışında tutuluyor.

İade Tutarları ve Dönemleri

Kampanya boyunca, her ay yapılan harcamaların %20'si kadar nakit iade müşterinin hesabına aktarılacak. Bu iade, her ay için 2 bin TL ile sınırlı olup, üç ayın sonunda toplamda maksimum 6 bin TL'ye kadar iade alınabilir. Bu, özellikle yüksek harcamaları olan müşteriler için oldukça cazip bir fırsat sunuyor.

Günün Diğer Haberleri