“Ustalık Dönemimde Hizmet Yağacak”

YEREL - 08-05-2024 07:20


Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz ve Yönetim Kurulu Üyeleri yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak göreve kaldığı yerden devam eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret samimi bir havada gerçekleşti. Seçim sonuçlarının değerlendirmesi yapıldı ve nerelerde eksikler olduğu bu olumsuzlukları pozitif anlamda değerlendirmek ve sorunları gidermek adına gerekli çalışmaların başladığını dile getiren Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ‘bu dönem bu olumsuzlukların tamamını gidermek için iki katı fazla çalışacağız’ dedi.

Başkan Uludağ; ‘ Ustalık dönemi olarak adlandırdığımız bu dönemde bizlere teveccüh göstererek tekrar göreve layık gören halkımızın yüzünü kara çıkartmayacağız. Bizlere oy vermeyen vatandaşlarımız için de buradayız, onlarında kafalarında en ufak bir şüphesi olmasın hizmetler asla aksamayacaktır. Biz Sarıçam için üretiyor ve çalışıyoruz’ şeklinde konuştu.

 Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz ise Dernek olarak Sarıçam Belediyesinin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini özellikle amatör spor kulüplerine yapılan destekler ile sosyal projeleri çok başarılı bulduklarını dile getirdi. Başkan Boz; ‘ Adana’nın parlayan yıldızı konumunda olan ve gelişen nüfus sayısı artan Sarıçam Belediyesinin ara sokaklarında asfaltsız yol kalmaması taktire şayandır.  Tüm bu olumlu hizmetlere ek olarak yerel basının içerisinde bulunduğu ekonomik buhranı da göz önünde bulundurarak yasal çerçeve içerisinde Anadolu Basınına da destek olmanız bizleri de sevindirecekti’ dedi.

İyi niyet dilekleri ve yapılabileceklerin konuşulmasının ardından ziyaret sona erdi.

Günün Diğer Haberleri