Yumurtalık İlçe Başkanı Saldırıya Uğradı

GÜNCEL - 27-04-2024 16:04


25 Nisan 2024 tairihinde CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu'ya fiziki saldırı gerçekleştirildi. Soylu, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı üç kişi tarafından saldırıya uğradı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve polis ekipleri saldırıya ilişkin inceleme başlattı.

Saldırı sonrasında ilk açıklama CHP Adana milletvekili Ayhan Barut'tan geldi.

Saldırıyı kınayan Barut, "Yumurtalık'ta alçak bir fiziki saldırıya uğrayan İlçe Başkanımız Rüştü Soylu yalnız değildir!
Yol arkadaşlarımızla birlikte Yumurtalık'tayız. Yılmayacağız, asla geri adım atmayacağız. Alçak saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyor, sorumluların hukuk önünde hesap vermesini istiyoruz!" ifadelerini kullandı.

CHP'li Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok da saldırıyı kınadı. Altıok, "Cumhuriyet Halk Partisi Yumurtalık İlçe Başkanımız Sayın Rüştü Soylu'ya yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Saldırıyı gerçekleştiren şahısların gereken cezayı almaları için hukuki işlemler başlatılmıştır. Bugün İlçe Başkanımıza yapılan saldırı yarın başka bir sebeple başka bir vatandaşımıza da yapılabilir. Bu tarz çirkin saldırıların olmaması için elimizden geleni yapacağız. Sayın Rüştü Soylu'ya ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi.

 

Günün Diğer Haberleri