İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimlere 14 gün kala Isparta'da miting düzenledi. Toplanan kalabalığa seslenen İYİ Parti lideri Akşener, AK Parti tarafından sürekli hedef gösterildiğini söyledi. "Ben Recep Bey'in devrinde bir kadının uğrayabileceği en ağır iftiralara, hakaretlere uğradım." diyen Akşener, "Ölümle eşdeğerdi benim için" diyerek kendisi için en ağır şeyi açıkladı. Kadınlara çağrıda bulunan Akşener, "biz kadınlar Emine Bulutlar, Özge Canlar için bu mücadeleyi beraber vermeliyiz. Bana güç verin." diye konuştu.

"BEŞ VAKİT NAMAZ KILAN HACI BİR KADINIM"

7 yaşından beri beş vakit namaz kılan hacı bir kadınım. Ağzıma alkol değmedi be! Yalancının dibisiniz. Benim dindarlığımın Ispartalı kardeşlerime faydası haramdan uzak duruyorsam olur. 

Biz patron değil bizi yönetecekleri seçiyoruz.

Sinan Ateş'i katledenleri 15 Mayıs sabahı bulacağız. Şuculuk buculuk üzerinden Sinan Ateş'i katledenleri, sizin dertlerinizi unutturmak istiyorlar.

Van'da bana faili meçhulcu diyorlar, Isparta'da PKK'lı. İkisini de aynı kişiler diyor. İkisi birbirine zıt. Ben ikisi de değilim.

Biz kadınlar sürtük olduk, tacize uğradık, 'sırtından sopayı, karnından sıpayı eksik etmeyeceksin' olduk. Öldürüldük, öldürüldük! Gene de suçlu biz olduk!

"EN AĞIR İFTİRALARA, HAKARETLERE UĞRADIM"

Ben Recep Bey'in devrinde bir kadının uğrayabileceği en ağır iftiralara, hakaretlere uğradım. Recep Bey'in iktidarında kocamı aldatmış kadın imasıyla karşılaştım. Ölümle eşdeğerdi benim için.

Erdoğan'ın yüzüne de bunu söyledim! Mahkemeye gittim. Beraat ettiler. Sonra biri çıktı 'kınalı yapıncak' dedi, 'fosforlu Meral' dedi. 'Torunu gayrimeşru' dedi. En son biri çıktı dedi ki... Terbiyem müsaade etmiyor. Eğer bunlara dayanıyorsam, hala size hitap ediyorsam; Allah şahit sizin için. Ben bugün evime dönsem Recep Bey'in karşısında Türkiye'nin en şerefli kadını olurum ama siz acı çekersiniz.