Zafer Partisi 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne katılacak milletvekili adaylarının listesini Yüksek Seçim Kurulu'na sundu. Böylece merakla beklenen Adana’da Milletvekili adayları da belli oldu. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa; Kurulduğumuz ilk günden bu yana ortaya koyduğumuz bir iddia var. Zafer Partisi bu ülke yönetiminden umudunu kesmiş milyonların umudur. İki ittifak arasına sıkıştırılmak istenen milletimizin kurtuluş reçetesidir. Zafer Partisi; Türkiye'nin, Cumhuriyetin, anayasanın sigortasıdır. Zafer Partisi; aydınlık yarınların oluşmasını ve asil Türk Milleti’nin 'Bilim, Birlik, Barış' içinde yaşamasını sağlayacak yegane partidir. Ata İttifakı olarak girdiğimiz seçimlerin ardından inanıyorum ki Cumhurbaşkanımız Sinan Oğan olacak, milletvekillerimiz de yüce Meclis’te milletimizi en iyi şekilde temsil edecek. O an geliyor" ifadelerini kullandı.
 
Başkan Binboğa daha sonra Türk milletine devletini geri verecek olan Zafer Partisi'nin aday listelerini diyerek Zafer Partisi Adana milletvekili adaylarını açıkladı. Buna göre liste şu isimlerden oluştu;
 
1.       Abdurrahman BİLİR
2.       Adem OCAK
3.       Ömer Faruk CERİT
4.       Şeref YORGANCU
5.       İsmail Hakkı ERDOĞMUŞ
6.       Hakan KUŞÇU
7.       Fatma Yağmur ŞAHBAZ
8.       Abdullah ÇİFÇİ
9.       Ercan AFŞAR
10.   Emre GÜLER
11.   Abdullah TANRIKULU
12.   Yarkın KOÇAR
13.   Gökhan SARIKAYA
14.   Ahmet GÜNGÖR
15.   Talha Nuri YILMAZ