MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana İl Başkanlığı görevini üstlenen Yusuf Kanlı’ya ve yeni yönetime “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Muharrem Varlı: 

Adana olumlu ve güzel bir hava yakaladı. Herkesin takdiriyle karşılandı. Bundan dolayı da mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Adana’da güzel bir altyapı ve potansiyel var. Teşkilatlarımızla, milletvekili adaylarımızla, belediye başkanlarımızla bu yapıyı harekete geçirmenin gayreti içinde olacağız ve Adana’da çok ciddi başarılı sonuçlar alacağız.

“Adana olumlu ve güzel bir hava yakaladı”

Yusuf Kanlı:

Bugüne kadar hep beraber yol yürüdük, hiç ayrılmadık. Partimiz için, davamız için bizim birlikteliğimiz bir ömürdür. Cennetmekân Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde tek vücut, tek nefes olarak Adana’da üç hilalli bayrağı en iyi şekilde taşıma ve temsil etme gayreti içinde olacağız.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, “Adana’da çok ciddi başarılı sonuçlar alacağız.” dedi. 

Varlı’dan Kanlı’ya ziyaret…

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana İl Başkanlığı görevini üstlenen Yusuf Kanlı’ya ve yeni yönetime “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Görev değişimlerinin birer bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Varlı “Mevcut İl Başkanımız Bünyamin Avcı Bey, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti. Bugüne kadarki hizmetlerinden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah arzu ettiği makamlara da gelir diye temenni de bulunuyoruz.” diye konuştu.   

“Herkesin takdiriyle karşılandı”

Yusuf Kanlı’nın da Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle görevi üstlendiğini belirten Varlı, şunları söyledi:

“Adana olumlu ve güzel bir hava yakaladı. Herkesin takdiriyle karşılandı. Bundan dolayı da mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Adana’da güzel bir altyapı ve potansiyel var. Teşkilatlarımızla, milletvekili adaylarımızla, belediye başkanlarımızla bu yapıyı harekete geçirmenin gayreti içinde olacağız ve Adana’da çok ciddi başarılı sonuçlar alacağız. Bundan çok ümitliyim. İnşallah uyum içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi ve saygı içerisinde hep birlikte bu süreci yürüteceğiz.” 

İl Başkanı Yusuf Kanlı 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı da “Sayın Milletvekilimiz Muharrem Varlı Bey’in ziyaretinden çok memnun olduk. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hep beraber yol yürüdük, hiç ayrılmadık. Partimiz için, davamız için bizim birlikteliğimiz bir ömürdür. Şahsi çıkarlar için değil, davamız için. Bundan da onur duyuyoruz. Cennetmekân Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde tek vücut, tek nefes olarak Adana’da üç hilalli bayrağı en iyi şekilde taşıma ve temsil etme gayreti içinde olacağız.” dedi.