Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Samet, Semih, Rodrigues, Stambouli, Ndiaye, Yusuf Sarı, Belhanda, Onyekuru, Emre Akbaba

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Torreira, Midtsjö, Yunus, Mertens, Kerem, Gomis

Adana Demirspor ve Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Yeni Adana Stadı'nda karşı karşıya geldi.. Zorlu mücadele öncesi Galatasaray, 2. sırada bulunurken sarı-kırmızılılarla aynı puanı paylaşan Adana Demirspor ise averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturuyordu; Adana’daki nefes kesen mücadele golsüz beraberlikle sonuçlandı. 

Karşılaşmanın ilk yarısının başlarında Galatasaray’ın üstünlüğü ancak sonuçsuz kalan atakları vardı. Adana Demirspor devrinin ortalarına doğru oyunu dengeledi ve karşı ataklar geliştirdi. Her iki takım açısından baş döndüren futbol ilk yarıda gol getirmedi: 0-0..

İkinci yarının ilk dakikaları da konuk takımın ataklarına sahne oldu. 60’da Emre Maçın 64. dakikasında Stambouli ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. 

10 kişi kalan Adana Demirspor’da Yusuf ve Onyekuru’nun yerine 69’da Gökhan İnler ve Akintola oyuna girdi. 77’de Assombalonga’nın vuruşunda top filelerle buluştu ancak hakem ofsayt gerekçesiyle iptal etti. 

İki dakika sonra Galatasaray Mertens’in vuruşunda top direkten auta çıktı, hemen ardından Belhanda’nın yerine Frederik Gulbrandsen oyuna dahil oldu. 

9 dakikalık uzatmada da karşılıklı ataklar vardı ancak gol sesi çıkmadı: 0-0. 

ADANA DEMİRSPOR'DAKİ ESKİ GALATASARAYLILAR…

Adana temsilcisinin kadrosunda daha önce sarı-kırmızılı formayı terletmiş 5 futbolcu bulunuyor. Mavi-lacivertli ekipte top koşturan Badou Ndiaye, Mustafa Kapı, Emre Akbaba, Younes Belhanda ve Henry Onyekuru, daha önce farklı zamanlarda Galatasaray'da top koşturdu.