AKP'nin yönetim kurulu üyesi Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u hedef aldı

AKP'nin yönetim kurulu üyesi Berk Can Doğan, deprem bölgelerine yardım ulaştırmak için çalışan Adanalı sanatçı Haluk Levent (AHBAP) ve Oğuzhan Uğur’u hedef aldı. Doğan, yaptığı paylaşımda, "On binlerce gönüllünün emeğini, alın terini bu ikisine yedirmemek lazım" diye yazdı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, 6 Şubat sabahı 10 ilde yaklaşık 13,5 milyon kişinin yaşadığı bölgeyi yıktı.

Türkiye'nin her yanından belediyeler, dernekler, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, spor kulüpleri toplayabildikleri her türlü yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırmak için yoğun çaba sarfederken, AKP Yönetim Kurulu üyesi Berk Can Doğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan deprem bölgesinde olan sanatçı ve Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent ile Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur'u hedef aldı.

Depremden etkilenen bölgelere yardımcı olabilmek adına kampanyalar başlatan ve insani yardım malzemeleri gönderen Haluk Levent ile Oğuzhan Uğur'u hedef alan Doğan yaptığı paylaşımda, "Onbinlerce gönüllünün emeğini, alın terini bu ikisine yedirmemek lazım" ifadelerini kullandı.