Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Mert, Semih, Rodrigues, Stambouli, Ndiaye, Belhanda (Ndiaye), Akintola, Onyekuru (Gökhan İnler), Emre Akbaba (Yusuf Sarı) 

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln, İrfan Can (Samuel), Arao, Mert Hakan (Zajc), Rossi (Arda Güler), Valencia, Batshuayi (King) 

İlk yarısı 0-0 biten Adana Demirspor Fenerbahçe maçının ikinci 45 dakikası da oldukça hızlı başladı. Demirspor’un 50’de ard arda geliştirdiği üç ataktan birinde top direkten döndü. 

55’de bu kez İrfan Can’ın atağında Demirspor defansı başarılıydı. 57’de Akintola ve kaleci Altay karşılıklı sahnedeydi; yine gol gelmedi. 

76’da konuk Fenerbahçe’den Valencia müsait pozisyonda topu dışarı attı. 

Oyuna henüz yeni giren Cherif Ndiaye, karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Altay’ı aşamadı. 

Sadece 1 dakika sonra Demirspor‘dan defans oyuncusu Svenson kaleci Altay tarafından düşürüldü ve hakem kararlı bir şekilde penaltı verdi. atışı kullanan Ndiaye, gecenin başarılı ismi kaleci Altayı ters köşeye yatırıp takımını 1-0 öne geçirdi.

88’de Valencia ofsayt pozisyonunda golü attı, hakem geçerli saymadı. Ancak VAR’da pozisyon incelendi ve gol geçerli sayıldı: 1-1.. 

90’da da yine Valencia’nın kafa şutunda kaleci Ertaç mutlak gole izin vermedi. 9 dakikalık uzatmada da gol çıkmayınca maç beraberlikle sonuçlandı: 1-1. 

Maçın özellikle ikinci yarısında en iyi isimler olarak Fenerbahçe’den Valencia ve kaleci Altay dikkatleri üzerine çekti.