Adana’nın tanınmış simalarından Av. Mehmet Can, AK Parti Adana milletvekili aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Adana İl Başkanlığı binasına giderek başvurusunu gerçekleştiren Can, “14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimiyle birlikte yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Adana’dan aday adayıyım” dedi.

Av. Mehmet Can açıklamasında şunları kaydetti: 

“Değerli basın mensupları, ülkemiz geçtiğimiz ay büyük bir deprem felaketi yaşadı. Son iki gündür de Şanlıurfa ve Adıyaman sel felaketini yaşadı. 

Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. İnşallah bu zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışma ile aşacağız. 

Ayrıca geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. 

Bilindiği gibi 14 Mayıs seçim tarihi olarak belirlenmiştir. Kuruluşundan günümüze her kademesinde aşkla şevkle çalıştığım Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda, aynı zamanda yol yürümekten her zaman onur ve şeref duyduğum. Hiçbir zaman sıradan bir siyasi parti olarak görmediğim bir dava hareketi, ülkenin umudu olan AK Partimize bugün itibariyle milletvekili aday adaylığı müracaatımı yaptım. Seçimlerin ülkemize Adana’mıza ve dünyadaki mazlumlara hayırlı olmasını temenni ediyorum. 

‘Türkiye Yüzyılı’ hedefimize; aşkla inançla yorulmadan değişmeden hep birlikte el ele, omuz omuza yürüyeceğiz ve birlikte kazanacağız. Adana kazanacak, Türkiye kazanacak. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.”