Adanalı iş insanı Beytullah Uslu örnek bir davranışa imza atarak Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne 20 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Tekerlekli sandalyeler Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz ve diğer yetkililerin katıldığı minik bir törenle teslim alındı.

Faaliyetlerini Ulusal ve Uluslararası alanda sürdüren iş insanı Beytullah Uslu bölgeye hizmet veren çeşitli kurum ve kuruluşlara yaptığı bağış ve desteklerle örnek davranışlara imza atıyor. Uslu bu çerçevede Balcalı Hastanesine de dönem dönem çeşitli bağışlar yapıyor. Uslu bu amaçla 20 adet tekerlekli sandalyenin de teslimini yaptı.
Tekerlekli sandalyelerin teslimatı için de hastane idari binasında bir tören düzenlendi. Törene Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Başhekim Yardımcıları, Baş Müdür Adnan Karadayı ve Müdür Yardımcılarının yanı sıra diğer idari personel ile iş insanı Beytullah Uslu katıldı. 
 
 
Törende ilk olarak konuşan iş insanı Beytullah Uslu, Adana ve bölgede hizmet veren başta sağlık kurumları olmak üzere çeşitli kuruluşlara kendi imkânlarınca bağışlar yapmayı amaçladıklarını dile getirerek, 20 adet tekerlekli sandalye bağışıyla sınırlı kalmayıp bu bağışların devamının da geleceğini belirtti. Uslu Adana’da faaliyet gösteren çeşitli iş dernekleriyle de ortak çalışmalar yürütülerek yine bağışların çeşitlendirilebileceğine de işaret etti.
Törende konuşan Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz günümüzde bağış kültürünün oluşmasının son derece önemli olduğunun altını çizerek, Beytullah Uslu gibi önemli hayırsever iş insanlarına ya da STK ve Derneklere çok ihtiyaç duyduklarını bu çerçevede bağışlarıyla destek olan başta Beytullah Uslu olmak üzere tüm kişi STK ve Derneklere çok teşekkür ettiklerini ifade etti. Gündüz Hastane idaresi olarak bu zorlu koşullarda daha iyi bir noktaya gelmek için var güçleriyle çalıştıklarını sözlerine eklerken, bağışçılarında koydukları katkılar ile gelinen noktanın çıtasını daha da yükselttiklerine vurgu yaptı.
Yapılan konuşmaların ardından 20 adet tekerlekli sandalyenin teslimi yapıldı.