Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Mehmet Ay, daha çok kenetleneceklerini belirterek birlik, beraberlik mesajı verdiler. 

Uyum ve başarı mesajı…
Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, MHP Adana İl Başkanlığı görevine atanan ve devir teslim töreniyle bu görevi üstlenen Yusuf Kanlı’ya ve il yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. İki Başkan, Türkiye ve Türk Milletinin bekası için kurulan Cumhur İttifakı’nın önemine ve misyonuna vurgu yaparak, uyumlu çalışmanın bundan sonra da devam edeceği mesajını verdiler. 
 
“Eksiksiz temsil ve ifa ile görevliyiz”
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile milli bekamızı temin amacıyla birlikte ortaya koydukları iradeyi bizler de burada teşkilatlar olarak eksiksiz temsil ve ifa ile görevliyiz. Sayın Genel Başkanımızın adını koyduğu ‘Hedef 2023; Lider Ülke Türkiye’ vizyonuyla, tüm teşkilatlarımızla birlikte ve Cumhur İttifakı olarak sahada Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesi, milletvekili sayımızın daha da artırılması için çalışmalarımızı canı gönülden yapacağız.” diye konuştu. 
 
“Daha çok kenetlenmeliyiz”
AK Parti Adana İl Başkanı  Mehmet Ay da, Türkiye’nin ve Cumhur İttifakı’nın karşısında birleşen farklı yapılara dikkat çekti. Ay “Türkiye’nin karşısında konumlanan şer cephesinin birleştiği zor bir dönemeçten geçiyoruz. Bizler de daha çok kenetlenmemiz, bize güvenen milletimize mahcup olmamamız lazım. Cumhur İttifakı olarak sahip olduğumuz milletvekili sayımızı artırarak inşallah daha güçlü şekilde yürüyeceğiz.” dedi.
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy ile MHP il yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette, Mehmet Ay’a AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldız, İl Başkan Yardımcıları Kasım Pamuk, Salih Sarı ve Muhammed İslam ile il yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.