Bu pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu öncesi kritik saatler yaşanıyor. 

Adana BŞB Başkanı Zeydan Karalar, Büyükçekmece BB Hasan Akgün ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Muharrem İnce ile görüşmek üzere Memleket Partisi’ne geldiler.

Muharrem İnce bu konudaki sessizliğini korurken sosyal medyada Muharrem incenin Zeydan Karalar yönelik sarfettiği sözler yayınlanmaya başlandı. 

İnce’nin, Zeydan Karalar’a, “İki yıl önce Adana’da bana yaptığınızı unutmadım. Demiştim size bir gün lazım olurum diye.” şeklinde espiri yapıp tebessüm ettiği öğrenildi. 

Bu ince gönderme aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP camiasına mıydı! 

TARİH 16 HAZİRAN 2021, ADANA…

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin Adana İl Başkanlığının açılış törenine katıldı. İnce, açılışta yaptığı konuşmada, Adana'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Zabıta ekiplerince kentteki afişlerinin indirtildiğini iddia eden ve CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a tepki gösteren İnce, şöyle konuştu:

Zeydan Karalar, sen Muharrem İnce'nin afişlerinden ne istiyorsun? Burası Adana, İnce Memed'in memleketi, onun gibi davran Abdi Ağa gibi davranma. O afişlerin, bu bayrakların içerisinde belediyenin, müteahhittin, hazinenin rant parası yok, alın teri var. O otobüste avanta yok, 81 yürekli insanın parası var. İllerde de o yürekli insanların parası var. Senden o afişlerin parasını alacağım haberin olsun. Abdi Ağalara yer yok, benim adım İnce Muharrem sen de İnce Memed'in memleketine yakışır gibi davran. Ne diye indiriyorsun benim afişimi. Bak lazım olurum sana bir gün, unutma bunu, yazarım defterin bir kenarına.