Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan ayrılan Emre Akbaba'nın Galatasaray maçı öncesi akıbeti netleşti. Emre Akbaba'nın Galatasaray maçında oynayabileceği ve forma giymek istediği ifade edildi.

EMRE AKBABA GALATASARAY'DAN SON GÜNDE AYRILDI

Galatasaray ile yeni sezona büyük umutlarla başlayan ve ilk 11'de yer bulmak isteyen Emre Akbaba, iyi bir hazırlık kampı geçirse de Okan Buruk'un gözüne girmeyi başaramamıştı.

Transferin son gününde Adana Demirspor'a bonservisiyle transfer olan deneyimli 10 numara yeni takımında çıktığı ikinci maçında da talihsiz bir sakatlık yaşamıştı.

GALATASARAY MAÇINDA SAHADA OLMAK İSTİYOR

29 yaşındaki orta saha oyuncusunun eski takımına karşı sahada olmak istediği ve bu mücadeleyi iple çektiği belirtildi. Adana Demirspor'da formunu yükseğe çekip yeniden milli takıma yükselmek isteyen Emre Akbaba, Galatasaray karşısında da sahada olup kendini göstermek istiyor.

EMRE AKBABA'NIN SÜPER LİG KARNESİ

Emre Akbaba bu sezon Süper Lig'de 5.'i Galatasaray, 2'si de Adana Demirspor forması altında 7 maça çıktı. Henüz gol ve asistle tanışamayan 29 yaşındaki futbolcu toplamda 296 dakika sahada kaldı.