Fenerbahçe stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Lacivertliler, Adana Demirspor'dan Samet Akaydın için kulübü ve oyuncu ile anlaştı.

Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor formasıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım'a kadar yükselen Samet Akaydın transferin gözdesi oldu. 

MUTLU SONLA BİTTİ

Ajansspor'un haberine göre, Fenerbahçe de Teknik Direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda Adana Demirsporlu futbolcu Samet Akaydın'ı listesine ekledi ve transfer operasyonunda mutlu sona ulaştı.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Fenerbahçe kurmayları, Adana Demirsporlu yetkililerle yaptığı görüşmede mutlu sona ulaştı. Hafta içerisinde görüşen kulüp yöneticileri prensip anlaşmasına vardı. Kulüpler arasında belirtilen bonservis ücreti ise 4 milyon Euro.

SAMET AKAYDIN'IN SÖZLEŞMESİNDEKİ OPSİYON DETAYI

Fenerbahçe, Adana Demirspor'dan sonra Samet Akaydın'la da anlaşma sağladı. Sarı-Lacivertli kulüp, 28 yaşındaki savunmacı ile 3,5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu 4.5 yıllık söz kesti. Samet Akaydın, Sarı-Lacivertlilerde 2025-2026 sezonunda 20 maçta forma giyerse 1 yıllık opsiyon devreye girecek.,

Samet Akaydın için Galatasaray da devreye girmiş Başkan MURAT SANCAK, "Parayı veren düdüğü çalar" demişti.