Final Eğitim Kurumları 2022-2023 eğitim öğretim yılı Doğu Akdeniz Bölgesi açılış toplantıları Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu ve Adana Final Okulları Tiyatro Salonu’nda yaklaşık 800 kişilik yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ve Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şevket Ertem’in yanı sıra Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Final Eğitim Kurumlarına bağlı kampüs okullar, akademi okulları ve kurs merkezlerinin yönetici ve öğretmenleri tam kadro olarak katıldı. 

Donanımlı Eğitim Kadrosu

İbrahim Taşel ve Şevket Ertem, geride kalan eğitim yılının değerlendirilmesi ile başlayan yönetici ve öğretmenlere hitaben yaptıkları konuşmalarda, Final Eğitim Kurumları’nın donanımlı eğitim kadrosu ve özverili çalışma sistemi ile hareket ettiğini vurgulayarak, başarının da başarısızlığın da tesadüfen olmayacağının altını çizdi. 

Amaç Ülkenin Geleceğine Işık Tutmak 

Toplantıda eğitim ve çalışma stratejileri konusunda konuşma yapan Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şevket Ertem, özverili çalışmaktaki amaçlarının ülkenin geleceğine ışık tutmak olduğunu vurguladı. Öğrencileri her yönüyle hayata hazırladıklarını söyleyen Şevket Ertem, özellikle kampüs okullarda yabancı dil uygulamalarının yanı sıra sosyal etkinliklere ve kulüp çalışmalarına da yer verilmesinin önem taşıdığını anlattı. 

Şevket Ertem, ülkeye hizmet etmek ve gençleri iyi bir şekilde eğitmenin Final Eğitim Kurumları’nın temel felsefeleri arasında olduğunun altını çizerek, “Evrensel değerlere sahip, bu değerleri özümseyen ve hayat akışının bir parçası haline getiren, vatanını en iyi şekilde temsil eden ve koruyan, milli ve manevi ruhla dünyaya entegre olabilen en önemlisi de ortak paydamız olan bayrak, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan sosyal ve akademik başarısı yüksek nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu. 

Yeni Hedeflere Doğru

Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ise konuşmasında, Kurumun başarısını işini severek yapan, sorumluluğunu bilen ve akademik donanımı yüksek bir kadroyla çalışmalarına borçlu olduklarını söyledi. Bundan sonraki süreçte de hizmet anlayışından ödün vermeden yeni hedefleri gerçekleştireceklerini belirten İbrahim Taşel, akademik yeterliliğe sahip, öğretmenlik formasyonu iyi ve insani değerlere önem veren eğitim kadrosu ile sadece dönemsel değil sürdürülebilir başarı için çalıştıklarını ifade etti. 

Toplantılar yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz ve Final Ailesi için hayırlı olması dilekleri ile tamamlandı.