Erkekler Voleybol 2.Ligi 5. Grubu play-off maçlarında namağlup şampiyon olarak Türkiye Voleybol Alparslan Endüstri 1.ligine yükselen Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor kupayı Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e götürdü 

KOCAİSPİR: GURUR DUYDUK

Şampiyon Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor’u makamında kabul eden başkan Fatih Mehmet Kocaispir, şampiyonluk kupasının kendilerine takdim edilmesinden gurur duyduğunu belirterek, “Dr. Gökhan Gündoğdu kapanmakta olan bir kulübe verdiği destek ile buralara kadar getirdi teşekkür ederim. Ortada takdir edilmesi gereken bir başarı vardır. Bu başarı Adana’ mız için gurur vericidir. Bizlere bu gururu yaşatan Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor teknik heyetini ve sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Adana’ mız için Elimizden gelen katkıyı sağlayacağız” dedi.

GÖKHAN GÜNDOĞDU: BU BAŞARI HEPİMİZİN


Gündoğdu Vakfı Yönetim Kurulu başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırım sporun başarısıyla gurur duyuyorum. Şampiyonluk kupamızla Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir’i makamında ziyaret ederek kupayı kendisine takdim ettik. 1 Lig Adana’ mıza hayırlı olsun. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Ayrıca herkesi de bu başarıya destek vermeye ve ortak olmaya davet ediyoruz. Gündoğdu Vakfı olarak Voleybola renk kattığımızı düşünüyorum” diye konuştu.