Gündoğdu Vakfı’na bağlı Adana Gündoğdu Ortaokulu öğrencileri Liselere Geçiş Sınavı (LGS)’nda Türkiye birincisi olurken Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri ise Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nda büyük başarı gösterdi. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Tebrikler Şampiyon Takım. Hepiniz ile tek tek gurur duyuyorum” dedi.

LGS sınavlarında Gündoğdu Ortaokulu Türkiye Birincisi oldu. YKS’de ise Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri ülkemizin seçkin üniversitelerini kazanıp yüksek öğrenime başlıyor.

DR. GÜNDOĞDU: 
YÜREKTEN KUTLARIM

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, akademik başarılarının artarak devam etmesinin büyük sevinci içerisinde olduklarını belirtip, “Güçlü öğretmen, Güçlü Okul, LGS ve YKS’de üstün başarı gösteren tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerimizi yürekten kutluyorum. Tebrikler Şampiyon Takım. Hepiniz ile tek tek gurur duyuyorum” dedi.

BİZ SENİN YANINDAYIZ

Okuldan yapılan açıklamada “Gündoğdu’dan yıllardır mezun olan abilerin ve ablaların; velilerinin özverisiyle, öğretmenlerinin ve yöneticilerinin üstün gayretleriyle istedikleri okullara yerleşerek hayata doğru yerden başladılar.
Şimdi sıra sende, sen yeter ki elinden gelenin en iyisini yap, kazanmayı iste biz senin yanındayız.
Güçlü Öğretmen, Güçlü Okul” denildi.