Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’nun eşi Göksu Gündoğdu’nun sahibi olduğu Kruvasan atölyesi, özel etkinlikler ve seçici catering hizmetleri verecek olan 77SU markası büyük katılım ile açıldı ve hizmet vermeye başladı.  

Gündoğdu Okulları içinde bulunan 77ZU markasının açılış kurdelasını Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, İl Ticaret Müdürü Adnan Ekiz, Kadın Kooperatifleri başkanları, davetliler, Dr Gökhan Gündoğdu ve eşi Göksu Gündoğdu birlikte kestiler.      
Dr. Gökhan Gündoğdu, “Bugün Göksu'm ve benim için çok güzel bir gün. Bir yıla yakındır emek verdiğimiz 77SU markamız, kızımız, emekleme evresini bitirdi federaladana abisi ile ilk adımlarını atmak için ayağa kalkıyor. Bize gönülden destek veren, dua eden, emek emek bir şeyi başarmanın ne olduğuna saygı duyan tüm sevenlerimize en derin saygılarımı sunuyorum. Kıymetlim, başımın tacı, gökyüzüm Göksu’ya emekleri için bu markayı bu yaşa üflediği için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Seni çok seviyorum” dedi.   


Göksu Gündoğdu ise “Hayal etmekle başladı her şey ve aylar sonra kendini ortaya koyan güzel kızımız 77SU markamız görücüye çıktı. Baş mimarı ve sonsuz destekçim kıymetli eşim Dr. Gökhan Gündoğdu ve her zaman yanımızda olan evlatlarımıza ve dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.