Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Adana ve Osmaniye'de yapılacak etkinliklere katılım çağrısı yaptı. "Artık kabus bitiyor, aydınlık günler geliyor" diyen Barut, ilk seçimde halkın iktidarıyla tüm Türkiye gibi Adana'dan Osmaniye'ye, Mersin'den Hatay'a dek Çukurova Bölgesi'nin de gelişip kalkınacağını söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇUKUROVA ÇIKARMASI

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yarın (bugün) saat 12.00'da Adana'da Büyükşehir Belediyesi'nin toplu açılış, temel atma ve lansman törenine katılacak. Ardından Osmaniye'ye geçecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, burada da muhtarlar ve demokratik kitle örgütü temsilcileriyle buluşacak. Osmaniye kent merkezinde esnafları ziyaret edip yurttaşlarla buluşacak olan Kılıçdaroğlu, Yarbaşı Belediyesi'ni ziyaret edip Adana'ya gelerek kentten ayrılacak. 

"BU ÇAĞRI BİZİM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı program ve etkinliklere herkesi davet eden CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, şunları kaydetti:

"Tek adam yönetimindeki güzel ülkemiz ne yazık ki ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan hayli zor günler yaşıyor. Derinleşen sorunlar yurttaşımızı perişan ederken AKP iktidarı oralı olmuyor. Herkes bilmeli ki ülkemizin yaşadığı bu tüm güçlükler ve zor dönem mutlaka sona erecek. Dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla birlikte mücadele ederek her türlü güçlüğü yeneceğiz. Kimsenin endişesi olmasın, daha yaşanabilir bir Türkiye'ye kavuşacağız sonunda. Kimsenin dini, dili, inancı, etnik kökeni ve siyasi görüşü nedeniyle ötekileştirilip ayrımcılığa uğramadığı, adelet, barış ve huzurun egemen olduğu, mutlu ve refah dolu yarınlara çok az kaldı. Halkın umudu, milletimizin sesi, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde, milletin ittifakı ve halkımızın desteğiyle bu kabusa son vereceğiz. Halkın iktidarında tüm sorunları çözüp halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Genel Başkanımızın katılacağı tüm program ve etkinliklere halkımızı davet ediyoruz. Bu çağrı bizim, büyük günde buluşup görüşelim."