Adana’da faaliyet gösteren Güney Rotary Kulübü Pop-up (ikinci el) satış etkinliği düzenledi.düzenlenen ikinci el satış etkinliği 11 Eylül’e kadar sürecek. Etkinlikte elde edilen gelirin tamamı kız çocuklarının eğitimine ve girişimci kadınların mesleki eğitim ve meslek gelişimi yararına harcanacak. 

Ziyapaşa Bulvarı’nda eski Marka Park Mağazasının olduğu yerde düzenlenen etkinlikte kulüp üyelerinin ve yakınlarının getirdikleri ikinci el eşyalarla hazırlanan etkinliğe tüm Adanalıları davet eden Güney Rotary Kulübü Başkanı Nilgün İnal “Elde edilen geliri kız çocuklarımızın eğitimine ve girişimci kadınlarımıza harcayacağız” dedi. 

İnal sözlerine şöyle devam etti. 

“Kız çocuklarımızın eğitimine destek olmak ve girişimci kadınlarımızın mesleki eğitimi ve mesleki gelişimi yararına düzenlediğimiz pop-up (ikinci el) satış etkinliğimiz Ziyapaşa Bulvarı eski Marka Park Mağazası yanında başladı. Üyelerimizin dostlarımızın ve toplumun her kesiminden insanların giysi, ev eşyası, ayakkabı vererek katkıda bulunduğu bu etkinliğimizin yanında mağazamızı ziyaret eden kadınlarımıza Kades uygulamasına yönelik tanıtım broşürü de dağıtıp farkındalığını arttırmayı amaçlamaktayız. Etkinliğimiz 11 Eylül Pazar günü saat 18.00’e kadar açık kalacak. Adana Güney Rotary Kulübü olarak bu etkinliğimiz son beş yıldır geleneksel hale gelmiş ve bugün olduğu gibi geçmişte de içinde yaşadığımız toplumumuza katkıda bulunmaktadır. Tüm Adanalıların bu etkinliğimize destek vermesini diliyoruz. Böylelikle onlar da kendi içinde yaşadıkları toplumun, kadının, kız çocuklarının gelişimine katkıda bulunmuş olacaktır”