Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere doğru giderken, partiler de milletvekili aday listelerini hazırlamaya çalışıyor. Kulislerde sürpriz isimlerin yeni dönemde Meclis'e gireceği iddiaları konuşulurken, Millet İttifakı'nın ortaklarından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.

MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN OĞLU CHP'DEN ADAY MI?

Eski BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan'ın CHP'den aday gösrterileceği iddialarıyla ilgili konuşan Karamollaoğlu, söz konusu haberleri doğrulayan sözler sarf etti.

Gazete Duvar'a konuşan Karamollaoğlu "Mesela Sivas’ta Yazıcıoğlu’nun oğlu, İstanbul’da cami müezzinini göstermesi önemli. Bu tip girişimlerde bulunması ister istemez kendisine olan güveni başka kesimlerde de artırıyor." dedi.

"KILIÇDAROĞLU TAHMİNLERDEN FAZLA OY ALACAK"

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tahminlerden daha fazla oy alarak seçileceği iddiasında bulunan Karamollaoğlu, "Bu seçim tahminlerin ötesinde bir netice verecek diye düşünüyorum. Birinci turda kazanma ihtimali var diye düşünüyorum" dedi.

"HİÇ KİMSENİN TAHMİN EDEMEYECEĞİ İSİMLERİ ALDI GETİRDİ"

Kılıçdaroğlu'nun CHP içinde bir devrim yaptığını söyleyen Karamollaoğlu, "Hiç kimsenin tahmin edemeyeceği isimleri aldı getirdi. Kendi içinde de birtakım zorlamalara sebep oluyordur belki ama her şeye rağmen Kemal Bey üç başörtülü hanımı aday gösteriyor." diye konuştu.