Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve Yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

BİRLİKTELİĞİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEKTİR

ATB Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Tezcan, Şahin Güneşer ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette konuşan Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Adana Ticaret Borsası 1913 yılında kurulan Türkiye’nin ilk borsalarından olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Şimdi bulunduğumuz Borsa Kompleksini 2018 yılında tamamlayıp, hizmet vermeye başladık. Türkiye’ye örnek olan Borsa Kompleksimizi Lisanslı Depoları, Elektronik Alım Satım Salonu ve Laboratuvarları ile en modern tesis haline getirerek üyelerimizin hizmetine sunduk. Bu süreci yönetim, meclis üyelerimiz ve çalışanlarımız ile beraber uyum içerisinde yöneterek hedefimize ulaştık.” 

KATMA DEĞER YARATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Adana ili oda borsaları olarak dün olduğu gibi yarın da birlikte kardeş gibi hareket ederek Adanamızın tarımına ve ticaretine katma değer yaratmaya devam edeceğiz. Daha sık bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunacağız. Önümüzdeki günlerde yapacağımız Adana İli Müşterek Oda - Borsalar toplantımızı Kozan’da yapacağız. Kozan Ticaret Borsası ve Ticaret Odası yıllardır bizimle birlikte çalıştı. Yeni dönemde de çalışmaya devam edeceğiz. Bugün borsamızda sizleri görmekten son derece memnunuz. Tüm çalışmalarımız, işbirliğimiz, başarımız Adana içindir.” dedi.

İLK ZİYARET ATB’YE

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp, tamamladıkları seçimlerin ardından ilk ziyaretlerini Adana Ticaret Borsası’na yaptıklarını, uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini, yol haritalarını belirlediklerini, üyelerinin yanı sıra Adana için ellerini taşın altına koymaktan çekinmeyeceklerini söylediler.

Konuşmaların ardından ATB Başkanı Şahin Bilgiç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Kozan Ticaret Borsası ve Ticaret Odası Başkan ve yöneticilerine Adana Ticaret Borsasının faaliyetleri ve yaşama geçirecekleri yeni projeler hakkında bilgi verdi.