Yönetim sistemleri uzmanı, endüstri yüksek mühendisi, Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, Çukurova 15. Kitap Fuarı’nda kendisine ait olan ve 2008 yılında yayımlanan “Başarılı Yöneticiliğin Yol Haritası” adlı kitabının imza gününe katıldı.  

Adana siyasetinin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin, özellikle de, özel ve kamu alanındaki yöneticilerin rağbet gösterdiği imza gününde okurlarıyla sohbet ederek kitaplarını imzalayan Sadullah Kısacık, şu anda iki yeni kitap üzerine çalışma yürüttüğünü söyledi. Bu kitaplardan birisinin konusunun siyasal pazarlama ve iletişim üzerine olduğunu, ikinci kitabın ise yöneticiliğin kuralları üzerine olduğunu söyledi.

Çukurova Kitap Fuarı’nın düzenlenmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Kısacık, fuarda on binlerce okuyucunun yazarlar ve kitaplarla bir araya geldiğine dikkati çekti. Fuardaki kalabalığın kitaba olan ilgiyi gösterdiğini belirten Kısacık: “Bu kadar büyük bir ziyaretçi kitlesinin buraya gelmesi, Türkiye'de aslında kitap okumaya zannedildiğinden daha fazla ilgi ve alaka gösterildiğine işaret ediyor”, dedi.

Yönetim danışmanlığı alanında mesleğini icra eden Sadullah Kısacık, Adana’da birçok önemli kurum ve kuruluşun danışmanlığını yaptı, yöneticilik ve liderlik üzerine seminerler veren Sadullah Kısacık, 2015 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi 25. Dönem Adana Milletvekili olarak parlamentoya girdi. Sadullah Kısacık, 2020 yılından bugüne kuruculuğunu Ali Babacan’ın yaptığı Deva Partisinin Adana İl Başkanlığı görevini yürütüyor.