MHP Adana İl Başkanlığı’nın düzenlediği partili olmayan kadınlara yönelik programda İl Başkanı Bünyamin Avcı önemli mesajlar verdi. 

“2023’teki seçimde bir tarafta MHP ve Ak Parti’nin kurduğu Cumhur İttifakı’nın ölümüne savunduğu Türkiye, diğer tarafta ise ABD, AB, FETÖ, PKK ve ‘1+6 masası’, yani terör örgütlerinin güdümündeki bölücü muhalefet olacak. Evlatlarımızın, hepimizin geleceğini düşünerek sandığa gideceğiz. Bu seçimi ya terör örgütlerini ve bölücü muhalefeti destekleyen ABD, AB kazanacak ya da Türkiye; üçüncü şık yok!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Evlatlarımızın, hepimizin geleceğini düşünerek sandığa gideceğiz. Bu seçimi ya terör örgütlerini ve bölücü muhalefeti destekleyen ABD, AB kazanacak ya da Türkiye Cumhuriyeti; üçüncü şık yok!”dedi.

MHP Adana İl’den kadınlara yönelik çalışma…

MHP Adana İl Başkanlığı partili olmayan kadınlara yönelik bir program yaptı. MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Tolay ve Derya Kılıç’ın birlikte organize ettikleri programa farklı mahallelerden kadınlar katıldı. Yoğun ilgi gören programa İl Sekreteri Ahmet Kurtgöz ile Kadın Çocuk ve Engelli Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yeşim Akkaş’la beraber katılan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimin önemine vurgu yaptı.

“Türkiye düşmanlarımızın uykularını kaçırıyor”

Bünyamin Avcı şunları söyledi:

“Biliyorsunuz ki Türkiye, terörle dünyada en fazla hedef yapılan, terörle mücadelede en fazla maliyet ödeyen, en fazla yaptırımlar uygulanan, en fazla haksızlığa ve hukuksuzluğa uğratılan, NATO üyesi olmasına rağmen bu yapı içinde düşman muamelesi gören tek ülke konumunda. 

İçeriden ihanet ve dışarıdan husumet cephesinin saldırılarına rağmen Cumhur İttifakı ile büyüyen, sadece masada değil sahada da bayrak gösteren, bölgesel ve küresel düzeyde  istikrar ve güven üreten bir Türkiye düşmanlarımızın uykularını kaçırıyor.”

“Kimliğimiz de Batıyı rahatsız ediyor”

Başkan Avcı devamla “Sadece güçlenmemiz değil, Türk ve Müslüman kimliğimiz de Batıyı rahatsız ediyor. İşte bu yüzden Türkiye’ye türlü engeller çıkarılıyor; terör örgütleriyle, Ermeni, Rum ve Yunan önümüzü kesmeye çalışıyorlar. İçeride ise adına ‘6+1’ denen ama aslında ateist terör örgütünün uzantısı HDP’nin hepsini elinde tutması nedeniyle ‘1+6 masası’ adının verilmesi gereken bölücü muhalefeti destekliyorlar.” ifadesini kullandı.

“2023 seçimi hayati derecede önemli hale geldi”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutlayacağımız 2023’teki seçim hepimiz için hayati derece önemli hale gelmiştir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bilge liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak hepimiz ‘Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye’ diyerek çalışıyoruz. 2023’teki seçimde bir tarafta MHP ve Ak Parti’nin kurduğu Cumhur İttifakı’nın ölümüne savunduğu Türkiye, diğer tarafta ise ABD, AB, FETÖ, PKK ve ‘1+6 masası’, yani terör örgütlerinin güdümündeki bölücü muhalefet olacak. Evlatlarımızın, hepimizin geleceğini düşünerek sandığa gideceğiz. Bu seçimi ya terör örgütlerini ve bölücü muhalefeti destekleyen ABD, AB kazanacak ya da Türkiye Cumhuriyeti; üçüncü şık yok! Türkiye sizin, Türkiye bizim, Türkiye hepimizin, tercih sizin!”dedi.

 

KAÇEP’ten sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yeşim Akkaş ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Tolay ile Derya Kılıç, programa yoğun ilgilerinden dolayı misafirlere teşekkür ettiler.