Seyhan Belediyesi’nin spora ve sporcuya yapmışolduğu ciddi yatırımlar sonrasında değişik branşlarda elde edilen başarılara bir yenisi daha eklendi. Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 81 kg'da ülkemizi temsil eden Seyhan Belediyespor kulübü sporcusu Sara Yenigün silkmede 131 kg ile bronz madalya elde etti.

BAŞKAN AKAY KUTLADI

Seyhan Belediyespor Kulübü’nde değişik branşlarda forma giyen sporcuların elde ettiği başarıların kendilerini son derece mutlu ettiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Halterde ülkemizi temsil eden kadın sporcumuz Sara Yenigünün  Avrupa üçüncüsü olması gurur vesilemiz olmuştur. Kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

SARA YENİGÜN'DEN BAŞKAN AKAY'A DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Başarılı halterci Sara Yenigün de,“ Avrupa şampiyonasına hocamızın vermiş olduğu program doğrultusunda çok iyi hazırlandım. İyi bir performans sergileyip  bronz madalya elde ederek Avrupa üçüncüsü olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Önümüzdeki süreçte başarı çıtasını yükseltmek için daha çok fazla çalışacağım. Başarıya giden yolda desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.