Adana’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okullar Arası Gençler Tenis İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvaya katılan okulların tenisçi öğrencileri, kortlarda birincilik için mücadele ettiler. Müsabakalar sonunda ilk 4’e giren takımlarınoyuncularına madalyaları ve kupaları Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Sevim, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Tayyar Gider, Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Mehmet Vurat, Aile Mahkemesi Hakimi Şeyma Temel, Çukurova İl Müdürlüğü Spor Uzmanı Ekrem Ocak, Tenis İl Temsilcisi Ferudun Açan, Başhakem Murat Aslantaş tarafından verildi.

Müsabakalara katılan öğrencileri kutlayan Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Sevim, “Kortlarda il birincisi olmak için mücadele eden tüm sporcularımıza, antrenörlerine ve velilerimize katılımları için teşekkür ediyorum. Dereceye giren okullarımızı da kutluyorum. Grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek okullarımıza Türkiye şampiyonluğu yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Müsabakalar sonunda kızlarda Özel Akdeniz Okulları şampiyon, Lokman Hekim Anadolu Lisesi ikinci, Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi üçüncü, Adana Anadolu Lisesi de dördüncü oldu. Erkeklerde ise Adana Anadolu Lisesi şampiyon, Adana Fen Lisesi ikincilik, Lokman Hekim Anadolu Lisesi üçüncülük, Özel Final Okullarıdördüncülük elde ettiler.