Adana Ticaret Borsası Meclis Üyeliği seçimleri sonucu yeni seçilen meclis üyeleri yaptıkları organ seçiminde Başkan Şahin Bilgiç’e tam destek verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İle Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmeliği gereğince organ seçimlerini tamamlayan Adana Ticaret Borsası’nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Şahin Bilgiç oy birliği ile seçilirken Yönetim Kurulu Üyeleri Sabahattin Yumuşak, Hamit Tezcan, Şahin Güneşer ve Yasin Milli’den oluştu. ATB Meclis Başkanlığını da yapılan ilk meclis toplantısında Osman Bağış oy birliği ile yeniden meclis başkanı oldu. Yardımcılığına Faruk Canatar, Katip Üyeliğe ise Şemun Şendağ oy birliği ile seçildi.

BİLGİÇ, “ADANAYA DAMGA VURACAK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Kendisine tam destek veren meclis üyelerine teşekkür eden Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, yaptığı açıklamada “Bugün seçim takvimi gereği organ seçimlerimizi gerçekleştirdik. 4 Yıl süreyle görev yapacak Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi, TOBB genel kurul delegelerini ve disiplin kurulu üyelerini belirledik. Akabinde ATB Meclis Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Katip Üye seçimini yaptık. Borsamıza, üyelerimize, Adanamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Ahenk içerisinde gerçekten gönül birliği ile gerçekleşen bir seçim yaşadık. Oy kullanarak destek olan tüm meclis üyelerimize kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren borsamıza, Adanamıza ekibimizle var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. Adanaya damga vurarak iz bırakacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

SADECE ELİMİZİ DEĞİL, GEREKTİĞİNDE GÖVDEMİZİDE TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

Adana Ticaret Borsasının Adana ekonomisine ciddi katkılar koyduğunu bu katkıları devam ettireceklerini de ifade eden Başkan Bilgiç, “ATB, ADASO, ATO, AOSB, Adana ESOB ve diğer kurumlarla olan birlikteliğimizi tabana yayarak Adanamızın menfaati için yapılması gerekenleri yapacak sadece elimizi değil, gerektiğinde gövdemizide taşın altına koyarak gayret çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

BAĞIŞ, “BORSAMIZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Yeni dönemde de ATB için çalışmalarını arttırarak sürdüreceklerini söyleyen Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Osman Bağış, “Bütün meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Adanamıza, ülke ekonomisine katkı koymak için el birliği ile çalıştık. Yeni dönemde de çalışacağız. ATB meclisi olarak üyelerimize karşı duyduğumuz sorumluluğu Adanamıza ve ülkemize karşı da duyuyoruz. Bu dönemde de hepbirlikte yeni projeler üreterek üyelerimize ve bölgelerimize daha faydalı olmanın yollarını arayacağız. Desteklerinden dolayı tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

ADANA TİCARET BORSASI YENİ MECLİS ÜYELERİ

Şahin Bilgiç

Osman Bağış

Sabahattin Yumuşak

Hamit Tezcan

Yasin Milli

Şahin Güneşer

Osman Şanlı

Faruk Canatar

Şemun Şendağ

Abdullah Kaçar

Seçil Sarısoy

Adnan Kaymaz

Zülfikar Pamuk

Ferman Ökmen