CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son günlerde ülkücülerle görüşmesini yoğunlaştırdı. Geçen günlerde Ankara'da eski ülkücülerle bir araya geldi.
Bu etkinliği organize eden ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığı görevine atanan Ramazan Kubat'a ise CHP Genel Merkezi'nin 3. katında oda verildi. Ramazan Kubat'ın bu odayı diğer ülkücü ekip arkadaşlarıyla birlikte kullanıldığı ifade edildi.

HERKESİN ODASI YOK
CHP'ye daha önce de katılan ve ülkücü hareketin ağır toplarından olan Ülkü Ocakları eski genel başkanı Alaattin Aldemir gibi isimlere genel merkezde  bir oda verilmezken Ramazan Kubat'a böyle uygulama yapılması dikkat çekti. Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu'nun birçok konuda danışmanı bulunuyor. Ancak hepsinin odası yok. Çok az sayıdaki danışmanının CHP Genel Merkezi'nde odası bulunuyor. 

RASİM BÖLÜCEK'İN ODASI 14. KATTA
CHP Genel Merkezi'nde  odası olanlardan birisi de eski ülkücü Rasim Bölücek'ti. 14. katta odası bulunan Rasim Bölücek'in ismi Enver Altaylı davasından sonra çok sık gündeme gelmişti. FETÖ'cülerle yaptığı görüşmeler dava dosyasına girmişti.