Yüreğir Belediyesi Akşam Çayı Buluşmaları Levent Mahallesi ile devam etti.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in her hafta bir mahallede geniş katılımla gerçekleştirdiği ve mahalle sakinlerini birebir dinleyip istişarelerde bulunduğu Akşam Çayı Buluşmalarının bu haftaki adresi Levent Mahallesi oldu.

Müzik eşliğinde çay, tatlı ve ikramlarla başlayan programda ilk olarak halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Halaya katılan Başkan Kocaispir’e vatandaşlar da eşlik etti. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte çocuklar unutulmadı. Atlıkarınca, palyaço, yüz boyama etkinlikleri ile doyasıya eğlenen çocuklara patlamış mısır, elmalı şeker, pamuk şeker ve şerbet ikram edildi.

Burada yaptığı konuşmada Yüreğir’de yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Kocaispir, mahalle sakinlerini tek tek dinledi. Talep ve önerileri can kulağıyla dinleyen Başkan Kocaispir, programda hazır bulunan başkan yardımcıları ve birim müdürlerine talepler doğrultusunda talimat verdi.

Oldukça yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada talep ve önerilerini ilk ağızdan ileten mahalle sakinleri, hizmetleri ve çalışmaları için Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.