01 Aziz Usta Kebap geçtiğimiz günlerde yapılan görkemlitören ile hizmete girdi. Muhteşem mekanın açılış kurdelasınıAdanamızın saygıdeğer ve sevilen iş insanlarından AksoyA.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şirin Aksoy ile CızGrup Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Cız birlikte kestiler.

 
AKSOY VE CIZ’DAN BOL KAZANÇ DİLEĞİ
Dost ve hemşehrileri Metin, Şehmus ve Mahmut Kaya kardeşlerin Kiza  İş Merkezi’nde Adanalıların hizmetinesunduğu 01 Aziz Usta Kebap Restaurantın açılış kurdelasınıkesmekten dolayı memnuniyet duyduklarını belirten İşinsanları Mehmet Şirin Aksoy ve Zahir Cız, “ Çok güzel birmekan. İşletme sahiplerinin ve personellerinin ilgi vealakasının yanı sıra damak tadı yönünden vatandaşlarımızın memnun kalacağı kesin. Bol kazançlar diliyoruz. Hayırlıuğurlu olsun ” dediler.
 
KAYA KARDEŞLERDEN TEŞEKKÜR 
Hiçbir fedekarlıktan kaçınmayarak Adanalılara en iyi hizmetiverebilmek adına açtıkları iş yerlerinin açılışını gerçekleştirençok değerli büyükleri Mehmet Şirin Aksoy başta olmak üzereZahir Cız ve açılışa iştirak eden herkese teşekkür eden 01 Aziz Usta Kebap Sahipleri Metin-Şehmus ve Mahmut Kaya kardeşler, “ Vatandaşlarımızı mutlaka restaurantımızabekliyoruz. İnanıyoruz ki, görecekleri ilgi ve alaka sonrasındauğrak yerleri olacaktır” diye konuştular.