2 gün içinde karşılıksız veriliyor! 13,5 milyon emekliye maaşa ek 8500 TL okkalı ödeme! Akbank da emekli promosyon ücretlerini arttıran bankalardan biri oldu. Üstelik sadece EYT'liler değil, tüm emekliler istisnasız bu ücretten faydalanacak. Peki, güncel emekli promosyon ücretleri ne kadar oldu? Bankalar emekliye ne kadar promosyon veriyor?

Emekli Promosyon Ücretleri

Emekliler, maaşlarına ek olarak bankaların sunduğu promosyon fırsatlarından da yararlanabiliyor. Bankaların sunduğu bu fırsatlar, emeklilere ek gelir sağlıyor. Akbank da emekli promosyon ücretlerini güncellediğini duyurdu. Milyonlarca emekliyi ilgilendiren bu güzel haberi, bankanın resmi internet sitesinde paylaştı.

Akbank, emekli promosyon ücretlerinde güncelleme yaparak, emekli vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. 13,5 milyon emekliye maaş promosyonu olarak maaş aralığına göre 8.500 TL'ye varan teklifte bulundu.

Akbank'tan Emekli Promosyon Ücretlerine Güncelleme

Akbank, milyonlarca müşterisi olan bankalardan biri. Daha fazla müşteri sayısına ulaşmak amacıyla emekli promosyon ücretlerine güncelleme yaptı. Özellikle EYT'lilerin de emekli olması ile birlikte Akbank'tan yeni promosyon duyurusu geldi. Akbank, 13,5 milyon emekliye maaş promosyonu olarak maaş aralığına göre 8.500 liraya varan teklifte bulundu.

Akbank'ın bu promosyon ödemesinin 7.000 TL'si nakit promosyon olarak sağlanacak. Buna ek olarak, Akbank'ın kredi kartını kullanan emeklilere her ay 1000 TL harcama sözü vermeleri halinde 1500 TL chip para fırsatı da sunulacak. Yani, Akbank'ın tüm tekliflerini değerlendiren emekliler toplamda 8.500 TL'ye varan promosyon almış olacak.

Emekliye Kredi

Akbank, emekliler için düşük faizli kredi imkanı sunmaktadır. Emekliler, 3 yıl boyunca Akbank'tan maaşlarını taşıdıkları takdirde düşük faiz oranlarıyla kredi kullanabilirler. Kredi kullanımı için sunulan faiz oranları piyasaya göre oldukça düşüktür. Emekliler, 50.000 TL'ye kadar olan kredi kullanımlarında 36 ay vade, 100.000 TL'ye kadar olan kredi kullanımlarında ise 24 ay vade seçeneği sunulmaktadır. 100.000 TL üzeri kredi kullanımlarında ise geri ödeme süresi 12 ay olarak belirlenmiştir. Ayrıca, Akbank yeni müşterilerine özel faizsiz kredi fırsatı sunmaktadır. İlk kez Akbank müşterisi olan emekliler, 10.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans alma hakkına sahiptirler.