PTT yaptığı yeni açıklamada 4 gün içinde başvuru yapacak olan tüm müşterilere ihtiyaç kredisi ödemelerinde limitleri yükselttiğini açıkladı. PTT üzerinden kredi işlemlerinizi hemen yapabileceğiniz bir yeni kampanya duyuruldu. Acil ihtiyacınızın olması durumunda 45.000 TL'ye kadar Aktifbank aracılığı ile sizlere PTT kredisi verilecektir. 36 ay vadeye kadar ödeme yapabilecek ve bu ödemelerde ilk taksit ödemelerini erteleme seçeneğini seçebileceksiniz. PTT üzerinden haber verilen yeni kampanyada, Nakit kredi alacak kişilere hemen aynı gün içinde destek verileceği açıklandı. 

PTT üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu 4 gün içinde nasıl yapılır? 

En kolay kredi başvuru yöntemlerinden olan, SMS kredi kampanyası, PTT hesabınız üzerinden bağlı olan cep telefonu ile kolay bir şekilde yapılmaktadır. Kredi alacak kişilere banka tarafından hızlı bir şekilde ödeme verilecektir. Acil ihtiyacı olanlar için verilecek olan 45000 TL kredi için, SMS ile başvuru yöntemleri şu şekildedir. PTT üzerinden maaş alan ve hesabı olan kişiler, Cep telefonları ile SMS başvurusu yapabileceklerdir. SMS ile kredi başvurusu yapmak için PTT yazın boşluk bırakın TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı 3050 numarasına gönderin. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız ve kredi sonucunuzu hemen öğreneceksiniz.

Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi alacak kişilere, PTT üzerinden hemen sonuç verilmektedir. PTT üzerinden maaş alan emekliler ise daha yüksek limitlerde kredi almak için en yakın PTT şubelerinde sizlere uygun krediler sizi bekliyor.