MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde MHP'den Adana seçim bölgesi için 47 kişinin başvurusunun kabul edildiğini bildirdi. Kanlı, "Genel Merkezimizin ve teşkilatlarımızın yaptığı titiz bir değerlendirme sürecinin ardından Adana seçim bölgesinden 47 kişinin başvurusu kabul edilmiştir." bilgisini verdi.

“GENEL MERKEZ TİTİZ BİR DEĞERLENDİRME SÜRECİ YÜRÜTTÜ”
 
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin, milletimizin 'Kader seçimi' olarak kabul edilen ve bu manada 'Asrın seçimi' şeklinde de nitelendirilen 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde partimizden milletvekili aday adayı başvuruları sonuçlandırılmıştır. Genel Merkezimizin ve teşkilatlarımızın yaptığı titiz bir değerlendirme sürecinin ardından Adana seçim bölgesinden 47 kişinin başvurusu kabul edilmiştir." bilgisini verdi.
 
"LİSTE TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNİ TEMSİL EDİYOR"
 
Başkan Yusuf Kanlı, "Değerli şahsiyetlerin yer aldığı aday adayı listemizde niteliğin ön planda olduğu görülmektedir. Eğitimci, gazeteci, avukat, eczacı, sendikacı, doktor, esnaf, çiftçi, mühendis, subay, emekli, memur, bürokrat ve benzeri meslek dallarıyla iştigal eden aday adaylarımızdan oluşan listemiz, toplumun tüm katmanlarını yansıtmaktadır. Önümüzdeki kısa seçim döneminde adaylarımızla, aday adaylarımızla, tüm teşkilatlarımızla sahada olacağız ve şehrimize, ülkemize hizmet için milletimizin iradesine başvuracağız. Seçimin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.