Adana'da skuter kazasında yaralanan ve yoğun bakımdaki tedavisinin ardından normal servise alınan genç hayati tehlikeyi atlattı. 

Hamit Uğur Akın (17), 1 Kasım'da skuterle markete giderken dengesini kaybederek önce bir otomobile çarptı ardından da park halindeki bir aracın altına girdi.

Kazada ağır yaralanan Akın, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaburgalarında çok sayıda kırık ve ciğerlerinde ezilme tespit edilen Akın, yoğun bakımda 8 günlük tedavisinin ardından normal servise alındı.

Akın, AA muhabirine, skuterle yaptığı kazayı ucuz atlattığını söyledi. Kaza günü yokuştan indiği sırada virajı alamayarak kaydığını anlatan Akın, şöyle devam etti: 

"Skuterlerin lastiği küçük bu yüzden virajı almadım ve kaydım. Altına girdiğim aracın egzoz kısmı da göğsüme girdi. Çok hızlıydım ve üzerimde hiçbir ekipman yoktu. Ucuz atlattığımı söyleyebilirim. En azından yüzümde ya da kafamda herhangi bir problem olmadı. Hastaneye getirildiğimde akciğerimde ve karaciğerimde ezilmeler vardı, kaburgalarım da kırıktı. Siz dikkatli olsanız bile yerdeki en ufak bir ıslaklık veya yanınızdan geçen bir aracın etkisi ile ne olacağı belli olmuyor.”