Sosyal medyada genç yaptığı bir paylaşımla yardım çağrısında bulunan üniversite öğrencisi Hazal Özçimenoğlu'nun başı saplantılı aşığı ile dertte.

İddiaya göre genç kız yıllardır kendisini taciz edip takıntı haline getiren Halil İbrahim Ç. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı, şikayetçi oldu şahıs hapse dahi girdi ama takıntısı bir türlü geçmedi. Son olarak genç kızın annesine ulaşan gözü dönmüş sapık iddiaya göre anneye; "Evinizi biliyorum, kızına ve sana tecavüz edip öldüreceğim" diye tehditlerde bulundu.

Aynı kişinin geçtiğimiz yıllarda yaptığı tacizlerinden de bahseden Hazal SABAH'a konuştu; "Bana biz seninle hayalimde evliyiz 3 çocuğumuz var. Gibi akıl almaz şeyler söylüyordu. Korkuyorum. Ölmek istemiyorum." dedi.

Son olarak genç kızın annesine ulaşan gözü dönmüş sapık iddiaya göre anneye; "Evinizi biliyorum, kızına ve sana tecavüz edip öldüreceğim" diye tehditlerde bulundu. Aynı kişinin geçtiğimiz yıllarda yaptığı tacizlerinde de bahseden Hazal SABAH'a konuştu; "Bana biz seninle hayalimde evliyiz 3 çocuğumuz var. Gibi akıl almaz şeyler söylüyordu. Korkuyorum. Ölmek istemiyorum." dedi.

Öte yandan iddiaların hiç birini kabul etmeyen Halil İbrahim Ç.; "ben bahsedilen kadınla 2.5 sene önce ilişkimi kestim hiçbir irtibatım yok. Onu aramadım. Benim adımı vermişlerdir. Bana iftira atıyor adalet yerini bulacak" dedi. Adana polisince gözaltına alınan Halil İbrahim Ç.'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.