Adana Sanayi Odası’nda meslek komitesi ve meclis üyeleri organ seçimleri gerçekleştirildi. 

ADASO Hizmet Binası’nda yapılan ve komitelerde çoğunlukla tek liste olmasına karşın oldukça yoğun katılım olduğu gözlenen seçimler sonucu 47’i Meclis olmak üzere 23 Meslek Komitesi’nin toplam 117 üyesi seçildi.

Sonuçların kesinleşmesinin ardından 7 Ekim Cuma günü Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Birlik Genel Kurul Asil ve Yedek Delegeleri ile Disiplin Kurulu üyeleri seçilecek. Ayrıca, Meclis Başkanı ve Yardımcısı, Katip Üye ile Meslek Komitesi Başkan ve Yardımcıları için yargı gözetiminde olmaksızın seçim yapılacak.

Konuyla alakalı açıklamada bulunan Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana sanayisine yakışır bir ortamda ve olgunlukta bir seçim süreci yaşanmasının sevindirici olduğunu söyledi. 

Birçok şehre ve odaya örnek olacak şekilde birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesinden Adana Sanayi Odası camiasına yakışır bir durum olduğunu belirten vurgulayan Kıvanç, “Bize yakışanı yaptık. Camiamız adına büyük mutluluk ve gurur duyduk. Önümüzde yapılacak, tamamlanacak çok iş var. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz, ben yerine biz diyebildiğimiz anda başarıya erişebileceğiz. Görev aldığımız bu meclis kentimiz ve geleceğimiz açısından büyük önem taşımaktadır. Meclisimiz güçlü, kuvvetli ve uyumlu olmalıdır.  Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeli, ben yerine biz diyebilmelidir. Bugüne kadar da Adana Sanayi Odası olarak bunu başardık" dedi.