Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi 5. Grupta mücadele eden Adana Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor ligin 11 nci haftasında  karşılaştığı Seyhan Belediyespor’u 3-0 yenerek playof yolunda galibiyet serisini devam ettirdi. Müsabakayı izleyen Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, teknik heyet ve sporcuları kutladı.

DR. GÜNDOĞDU BİZİM
OLDUĞUMUZ YERDE BAŞARI OLUR

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Adana’ mızı Türkiye Erkekler 2 liginde başarı ile temsil eden Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor’un başarısıyla gurur duyduklarını ve 1. lige yükselme playof maçları öncesinde takımın galibiyet serisini devam ettirdiğini söyledi.
Dr. Gökhan Gündoğdu, “Bizim olduğumuz yerde başarı kaçınılmazdır. Başarının olduğu yerde destek vermeye devam edeceğiz. Kapanmakta olan bir takımı zirveye taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel bir mücadeleden sonra maçtan galip ayrılan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Her şey daha güzel olacak” dedi.

Ligde oynadığı 10 maçta 9 galibiyet,1 mağlubiyet alan Adana Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor 26 puanla playof yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.