Masa Tenisi Büyük Erkeklerde Süper Lig Şampiyonu olan ve Türkiye Kupasını kazanan, önümüzdeki yıl Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek ÇİLTAR Adana Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret etti.

Yer tahsisi konusunda destek istediler. 

Çiltar Adana Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü Başkanı Dr. Ali Türemiş, Yönetici Kemal Sağ ve Medya Direktörü Kamil Yalçın Göl ile Masa Tenisi İl Temsilcisi Taci Menteş şampiyonluk kupalarıyla birlikte MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı makamında ziyaret ederek, başarı öyküsünü anlatıp, tesis için yer tahsisi konusunda destek istediler.

Sadece futbola değil tüm sporlara destek verilmeli 

Yerel yönetimlerin sadece futbola değil tüm sporlara destek vermelerinin gerektiği yönündeki ihtiyaca vurgu yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Bugün çifte kupalı şampiyon bir kulübümüzün temsilcilerini ağırlamaktan mutluyuz. Adana sporunda bu dalda uzun yıllardır böyle büyük başarı olmadı. Türkiye Kupasını kazanan Çiltar Adana Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü Lig Şampiyonluğu ile birlikte sezonu iki kupa ile kapattı. Bu yıl iki kupayı Adana’ya getiren Çiltar Adana Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü'ne, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Adana'mızı gururlandıran, göğsümüzü kabartan başarılı spor kulüplerimizin daha iyi noktalara gelmesi konusunda her zaman yanlarındayız." dedi.

Türemiş, Başkan Avcı'ya teşekkür etti

Son 15 yılda Adana’da masa tenisi branşının sporcu sayısı ve elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu belirten Çiltar Adana Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Birçok şehirde masa tenisine ait özel salon olmasına karşılık bu kadar başarı gösteren Adana’da maalesef bir salonumuz yok. Masa tenisi için salon ve tesis yapmak istiyoruz. Kendi imkânlarımız ile salon ve tesisimizi yapabileceğimiz yer için yetkililerden destek bekliyoruz. Bugün burada bizleri ağırlayan, sorunumuza duyarlı yaklaşım gösteren MHP Adana İl Başkanı Sayın Bünyamin Avcı’ya teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.