Ayçiçek yağı, enflasyondan en çok etkilenen gıda ürünleri arasında. Ancak bunun önüne geçebilmek adına hem hükümet hem de marketler seferber oldu. 80 TL'ye ayçiçek yağını hangi market satıyor? Kaç litre sıvıyağ alabileceksiniz merak ediyorsanız detaylar haberimizde!

Son dönemlerde, mutfak bütçelerinin vazgeçilmez kalemi sıvıyağın fiyatlarında yaşanan artışlar, tüketicileri zor bir durumda bırakmıştı. Ancak Migros'un bayram öncesi duyurduğu cazip indirim, bu zorluklara bir nebze olsun çözüm sunuyor. Yükselen yağ fiyatlarına karşı Migros, vatandaşların yüzünü güldürecek bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, market zinciri sıvıyağ fiyatlarında önemli bir indirim yaparak, alışverişleri daha ekonomik hale getirdi.

%38 İndirim Uygulandı

Migros'un düzenlediği özel kampanyada, Sırma markalı 2 litre ayçiçek yağı, %38'lik bir indirimle 127,90 TL'den 79,90 TL'ye düşürüldü. Yani yuvarladığımızda neredeyse 80 TL'ye satılıyor. Bu indirimle litre başına fiyat 39,95 TL'den daha da aşağıya çekilmiş oldu. Indirimli fiyat, tüketiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Ayrıca Migros, bu indirimli üründen faydalanmak isteyen tüketicilere online sipariş olanağı sunarken, kişi başına satın alma limitini en fazla 2 adet olarak belirlemiş.

Migros Sanal Market'ten de Sipariş Veriliyor

Migros'tan yapılan açıklamada, indirimden faydalanmak isteyen tüketicilerin, sınırlı stoklar nedeniyle hızlı davranmaları gerektiği konusunda uyarılıyor. Ne kadar süreceği belirtilmeyen bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, Migros mağazalarına veya Migros Sanal Market'e başvurabilir. Bayram öncesinde ekonomik bir alışveriş imkânı sunan bu fırsat, sıvıyağ ihtiyacını karşılamak isteyen herkesi Migros'a davet ediyor. Migros'un bu kampanyası, savaş nedeniyle yükselen yağ fiyatları karşısında vatandaşlara sunulan bir destek olarak öne çıkıyor. %38'lik indirimle sunulan Sırma 2 litre ayçiçek yağı, tüketiciler için kaçırılmayacak bir fırsatı temsil ediyor. Satın alma limiti ve sınırlı stoklar gibi koşullar, bu kampanyanın değerini artırırken, tüketicilere hızlı hareket etme çağrısında bulunuyor.