Ayçiçek yağı ve toz şeker, paket halinde satılmaya başlandı. Adet başına daha az ödeme yapmak isterseniz ikili paketler halinde ürünleri satın alabilirsiniz. Migros'un son kampanyası vatandaşların cebine yarayacak.

Toz Şeker ve Ayçiçek Yağı Ucuzladı!

Gelen haberle birlikte toz şeker fiyatının yanı sıra ayçiçek yağı da ucuzladı. Bu da  beraber temel gıda ürünlerini daha az ödeme yaparak alabileceğiniz anlamına geliyor. Peki güncel olarak fiyatlar ne durumda? 

Abalı Ayçiçek Yağı Kampanya!

1 litre Abalı ayçiçek yağından 2 adet alırsanız ürünün tanesi 33,90 TL yerine 29,90 TL olacak. Bu sayede evinizde ayçiçek yağı stoklamak istiyorsanız oldukça mantıklı bir karar alacaksınız. Öte yandan diğer indirimlere de göz atalım.

Bor Şeker Toz Şekerde Fiyatlar Düştü!

1 kilo Bor Şeker toz şeker ürününden iki adet alırsanız tanesi 22,90 TL yerine yalnızca 20,90 TL'ye tekabül ediyor. Bu da toz şeker satın alarak stok yapmak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat olarak karşımıza çıktı.

Migros Sanal Market'te Geçerli!

Migros'un güncel indirimleri sanal markette geçerlidir. Eğer buradan alışveriş yapacaksanız sizler de uygun fiyatlı ve aynı zamanda daha fazla ürün alarak ihtiyacınızı giderebilirsiniz.