Banka borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar için verilecek olan yine Kredi ödemesinde 100.000 TL'ye kadar olan tüm banka borçlarınızı tek bir kalemde toplayarak hızlı bir şekilde ödeme olabileceğiniz 2 banka açıklandı. Ziraat Bankası ile birlikte TEB Bankası kredi başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara Kredi işlemlerini borç kapatma kredisi ve ihtiyaç kredisi olarak vermektedir. 2 banka tarafından başlatılan Bu kampanyada nakit ihtiyacı olan kişilerde borç kapatma kredisi üzerine kredi çekebilecek ve 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli kredi kullanma olanağı sağlanacaktır.

Ziraat Bankası ve TEB Bankası yapmış oldukları bu kampanyaların duyurusunu internet siteleri üzerinden açıkladıktan sonra başvurular nasıl yapılır merak konusu olmuştur. Ziraat Bankası üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız bu bankanın kamu Bankası olmasından dolayı bazı şartların TEB bankasına göre daha sert olduğunu bilmeniz gerekiyor.

Ziraat Bankası üzerinden borç kapatma kredisi kullanmak için en yakın banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte işlem yapabiliyorsunuz. TEB Bankası üzerinden Eğer borç kapatma kredisi almak istiyorsanız düşük faiz oranları ile kredi kullanacak olan kişilerin banka hesapları olmaları durumunda müşteri hizmetleri numarası üzerinden veya bankanın resmi internet sitesi üzerindeki borç kapatma kredisi başvuru formunu doldurarak da işlem yapmaları gerekmektedir. iki banka tarafından da yapılan başvurularda Banka borçlarını hesaplanarak sizlerin ne kadar kredi alacağınız belli olacak.